全部版块 我的主页
论坛 提问 悬赏 求职 新闻 读书 功能一区 悬赏大厅 求助成功区
2888 4
2015-08-04
悬赏 10 个论坛币 已解决
要求是英文文章,不能是 brsa 文字的文章!!!!

【作者(必填)】Agir H, Peker O, Kar M.

【文题(必填)】An Evaluation on the Determinants of FinancialDevelopment: Literature Survey

【年份(必填)】2009, 3(2):31-62

【全文链接或数据库名称(选填)】Journal of Brsa Banking & Financial Markets

最佳答案

giresse 查看完整内容

这是我搜到的,应该不是你需要的。 Özet Finansal sektörün ekonomik geliflme sürecinde önemli bir rol oynad›¤›, literatürde uzun süredir vurgulanmaktad›r. Özellikle içsel büyüme teorisinin ortaya ç›k›fl›yla birlikte, bu iliflki yeniden cazip hale gelmifl ve finansal geliflmenin ekonomik büyümenin belirleyicilerinden biri o ...
二维码

扫码加我 拉你入群

请注明:姓名-公司-职位

以便审核进群资格,未注明则拒绝

全部回复
2015-8-4 13:06:55
这是我搜到的,应该不是你需要的。
Özet
Finansal sektörün ekonomik geliflme sürecinde önemli bir rol oynad›¤›, literatürde uzun süredir
vurgulanmaktad›r. Özellikle içsel büyüme teorisinin ortaya ç›k›fl›yla birlikte, bu iliflki yeniden cazip
hale gelmifl ve finansal geliflmenin ekonomik büyümenin belirleyicilerinden biri oldu¤u belirtilmeye
bafllanm›flt›r. Ancak bütün bu literatür, finansal geliflmenin nas›l olufltu¤unu yeterince
aç›k bir flekilde aç›klamamaktad›r. Finansal liberalizasyon hipotezi, finansal geliflmenin nas›l ortaya
ç›kaca¤›na iliflkin önemli bir bafllang›ç oluflturmaktad›r. Ayr›ca son y›llarda finansal geliflmeyi
belirleyen faktörlerin ortaya konmas›na iliflkin çal›flmalar›n h›zla artt›¤› görülmekte ve bu ba¤lamda,
yasal orijinin, d›fl ticaretin ve sermaye hesab›n›n liberalizasyonun, kurumsal yap›n›n, mevduat
sigortas›n›n varl›¤›n›n, etkin bir gözetim ve denetim mekanizmas›n›n oluflturulmas›n›n ve makroekonomik
politika çerçevesinin finansal geliflme üzerinde etkili oldu¤u dile getirilmektedir.
Anahtar Kelimeler: Finansal Geliflme, Finansal Liberalizasyon, Yasal Orijin, ‹ç ve D›fl Liberalizasyon,
Mevduat Sigortas›, Etkin Gözetim ve Denetim
JEL S›n›flamas›: E49, F19, F32, G29, H69, K49
附件: 您需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?我要注册
二维码

扫码加我 拉你入群

以便审核进群资格,未注明则拒绝

2015-8-4 16:34:50
我搜到的不是英文的,不知道是神马文字。
二维码

扫码加我 拉你入群